Om meg

Hvem er jeg og hvorfor Balansekunsten?

Ginas yoga i naturen

Gina Asmyhr Kverneng

Jeg heter Gina Asmyhr Kverneng, er 52 år, og bor på Aulifeltet i Nes kommune. Jeg er gift med Svein-Arne og sammen har vi to voksne sønner.


I en lang og stressende periode i livet fant jeg veien til yoga. Den gode effekten jeg opplevde gjorde meg nysgjerrig på hvorfor yogaen hadde slik effekt. Denne nysgjerrigheten ledet meg til min første yogautdannelse.  Siden da gang har jeg tatt flere utdanninger, både innen yoga men også innen kroppens fysiologi og anatomi.

Jeg liker å undervise rolig terapeutisk yoga med fokus på bevegelighet, stressreduksjon, søvn, roe ned et aktivt hode og kroppsbevisshet. Jeg har god erfaring med yoga for nybegynnere til yoga. Jeg har også lengre erfaring med yoga for bl.a pasientgrupper innen revmatisme og psykisk helse. Jeg er opptatt av å tilrettelegge yogatimene slik at alle kan delta og føle seg ivaretatt. Du er velkommen akkurat som den du er.

Jeg er (har vel alltid vært) over gjennomsnittet interessert i mat og er utdannet Kostholdsveileder ved Tunsberg medisinske fagskole. Jeg brenner for å dele næringsrikt og blodsukkerstabilt kosthold, gjort enkelt. Jeg har selv erfart hvor stor betydning et mer balansert kosthold har for min psykiske og fysiske helse.

I Balansekunsten står yoga og kosthold i sentrum. Gjennom mine utdannelser og egne erfaringer har jeg spesialisert meg på å kombinere kosthold og yoga for bedre balanse i kroppen slik at hverdagen kan fungere bedre. Kosthold, stress og livsstil har stor påvirkningskraft på oss og jeg mener det er viktig å se hele bildet i møte med mennesker.

Our Team

Professional Chefs

Laura Mattis

Laura Mattis

Victor Miller

Victor Miller

Anne Smith

Anne Smith

Book A Table

We Are Open

Monday - Sunday
Closed